| http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/11/21/20-30/pa-sy-a_anakoinwths_2010-11-21_20-30.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ >> 2010.11.21 20:30 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ"

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ"

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00043 ] - [ 2010.11.21 20:30 ]

 

 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 1ο Α.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

 

 

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: "...μην με ξαναγυρίσεις εκεί δεν αντέχω άλλο..."

 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ

 

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

 

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την άσκηση των Δικαιωμάτων των Παιδιών, ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 2502, ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, Δυνατότητα Αυτεπάγγελτης ενέργειας, Άρθρο 8, «Στις διαδικασίες που αφορούν ένα παιδί, η δικαστική αρχή έχει την εξουσία, στις περιπτώσεις που καθορίζονται από το εσωτερικό δίκαιο και που απειλείται σοβαρά η ευτυχία του παιδιού, να επιληφθεί αυτεπαγγέλτως».

 

Η ΒΙΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΓΟΝΕΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ

 

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΥΠΟΨΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΚΕΙ

 

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΝΑ»

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ

 

 

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

 

 

 

Άρθρο 25. -Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει το άδικο.

1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελεί κάποιος, για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο, ο οποίος απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή κάποιου άλλου χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλο είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που απειλήθηκε. 2. Η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται σε όποιον έχει καθήκον να εκτεθεί στον απειλούμενο κίνδυνο. 3. Η διάταξη του άρθρου 23 έχει ανάλογη εφαρμογή και στην περίπτωση αυτού του άρθρου.

 

Άρθρο 239. -Κατάχρηση εξουσίας.
Υπάλληλος στα καθήκοντα του οποίου ανάγεται η δίωξη ή η ανάκριση αξιόποινων πράξεων:
α) αν με­ταχειρίστηκε παρανόμως εκβιαστικά μέσα για να πετύχει οποιαδήποτε έγγραφη ή προφορική κατάθεση κατηγορουμένου, μάρτυρα ή πραγμα­τογνώμονα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, εφόσον η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα κατά τα άρθρα 137Α και 1378.
β) αν εν γνώσει του εξέθεσε σε δίωξη ή τιμωρία κάποιον αθώο ή παρέλειψε να διώξει κάποιον υπαίτιο ή προκάλεσε την απαλλαγή του από την τιμωρία τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

Άρθρο 306. -Έκθεση.
1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών,
2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα:
α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών
β) το θάνατό του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον έξι ετών.

Άρθρο 312. -Σωματική βλάβη ανηλίκων κ.λ.π.
Αν δεν συντρέχει περίπτωση βαρύτερης αξιόποινης πράξης, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών:
α) όποιος με συνεχή σκληρή συμπεριφορά προξενεί σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε ακόμη το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας του ή που δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και ο δράστης το έχει στην επιμέλεια ή στην προστασία του ή ανήκει στο σπίτι του δράστη ή έχει μαζί του σχέση εργασίας ή υπηρεσίας ή που του το έχει αφήσει στην εξουσία του ο υπόχρεος για την επιμέλειά του.
β) όποιος με κακόβουλη παραμέληση των υποχρεώσεών του προς τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνεται αιτία να πάθουν σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας τους.


 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 2010.11.29 03:55 ΣΤΟ "ANTI AMAZON"

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 2010.11.21 20:30 ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "Eνα αστέρι που μέσα του νυχτώνει" ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ANTI AMAZON" ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ στις 21 Νοεμβρίου 2010 - Eνα αστέρι που μέσα του νυχτώνει - ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ! !

 

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

 

 

21 Νοεμβρίου 2010

 

Την Κυριακή στης 19:00 ο μικρός ( 9χρονος)  πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της έχουσας την επιμέλεια μητέρα του, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση επικοινωνίας.

Η επιστροφή δεν ήταν ποτέ εύκολη εδώ και 6 χρόνια.

 

 

Στης 19:00 επικοινώνησα με την μητέρα του της εξέθεσα την κατάσταση και παρακάλεσα παράταση για να ηρεμήσει το παιδί και να τον επιστρέψω. Του μίλησε η μητέρα του, αλλά  ο .. ( 9χρονος)  ήταν κάθετος στην άρνησή του να επιστρέψει στο σπίτι της.
Τον πήρα μια βόλτα με το αυτοκίνητο προκειμένου να ηρέμηση και από εκείνη την ώρα , εγώ και το παιδί ,  ήμασταν συνεχώς σε επικοινωνία με την μητέρα και τον δικηγόρο της προκειμένου να πεισθεί να επιστρέψει, …χωρίς αποτέλεσμα.

Στης 8:23 δέχτηκα τηλεφώνημα από το Α.Τ. Καβάλας στο οποίο κατέφυγε η μητέρα προκειμένου να παραπονεθεί για την μη τήρηση της δικαστικής απόφασης.
Αμέσως πήγα στο αστυνομικό τμήμα μαζί με το παιδί  και το παρέδωσα..

Ενημέρωσα τον αξιωματικό υπηρεσίας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε...
... ότι γνωρίζω την υποχρέωσή μου να τον παραδώσω, αλλά λόγο της κατάστασης του παιδιού ( άγχος κλάμα ) και της αντίστασης που προβάλει, μου είναι αδύνατον να τον οδηγήσω στο σπίτι της μητέρας του.

Ταυτόχρονα το παιδί δεν άφηνε την μητέρα του να τον πλησιάσει, κρυβόταν πίσω μου, και πότε με φωνές πότε με κλάματα φώναζε :  «Δεν γυρνάω πίσω, δεν θα γυρίσω ποτέ, δεν αντέχω άλλο βρίσιμο και ξύλο, δεν αντέχω άλλο, βοηθείστε με, θέλω να μείνω με τον πατέρα μου»

Τότε ζήτησα την παρέμβαση του εισαγγελέα για την προστασία του παιδιού, και αποχώρησα στον προθάλαμο αφήνοντας μόνο το παιδί με την μητέρα του, αν μπορέσει να τον πάρει.

Σε λίγη ώρα με ενημέρωσαν ότι επικοινώνησαν με τον Εισαγγελέα υπηρεσίας κ. Χατζηγεωργίου, και ζήτησαν οδηγίες.
Ο Εισαγγελέας παρήγγειλε να επιστρέψει το παιδί στην μητέρα του σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, και, ότι αίτημα έχω να το θέσω την επομένη το πρωί στην Εισαγγελία.

Μη μπορώντας να κάνω τίποτα προσπάθησα να φύγω, αλλά το παιδί με ακολουθούσε αρνούμενο να με αποχωρισθεί  και να τον πλησιάσει η μητέρα του.

Από εκείνη την στιγμή  εντάθηκαν οι προσπάθειες, τόσο από τους αστυνομικούς όσο και  από την μητέρα του,  να πεισθεί να την ακολουθήσει.

Μου ζητήθηκε να  συμμετέχω, αλλά….

1) Γνωρίζοντας την κρίσιμη κατάσταση της ψυχικής του υγείας. ( Διάγνωση παιδοψυχίατρου)

2) Φοβούμενος να μην παρουσιάσει κάποια κρίση.  ( πρόσφατη κρίσει  στις  19 Σεπτεμβρίου όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καβάλας με κρίση πανικού εξ αιτίας της συμπεριφοράς της μητέρας του)

3) Γνωρίζοντας την κατάσταση που βιώνει και τα προβλήματα που του δημιουργεί η συμπεριφορά της ψυχιατρικά ασθενούς μητέρας του, ( Διπολική με ψυχώσεις  και στοιχεία Δραματικής Διαταραχής Προσωπικότητας, βάση ψυχιατρικής και ψυχολογικής γνωμάτευσης ))

…. ( τα οποία και τους ενημέρωσα),

...παρέμεινα αμέτοχος προσφέροντάς του μόνο την αγκαλιά μου όταν την επιζητούσε.

 

Με φωνές, κλάματα και επιχειρηματολογώντας,  το παιδί αρνιόταν πεισματικά να υποχωρήσει. Κάθε μέσω, προτροπή,  αλλά και πίεση και απειλές από την μητέρα του απέβαινε άκαρπο. Άκαμπτη και η μητέρα σε κάθε απόπειρα συμβιβασμού.

 

«Αν δεν με αφήσετε να πάω με τον πατέρα μου θα κοιμηθώ εδώ»,  «θέλω να είμαι μαζί με τον πατέρα μου ακόμα και αν τον βάλετε φυλακή», «με αυτήν δεν φεύγω» φώναζε,  και κούρνιαζε στην αγκαλιά μου.

 

Σε όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί επέδειξαν αξιοσημείωτη ψυχραιμία, σε μια κατάσταση απερίγραπτη.

Είναι τρομακτικά τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται όταν ακούς το παιδί σου να φωνάζει ΒΟΗΘΕΙΑ, να ΥΠΟΦΕΡΕΙ, και εσύ να μην έχεις το δικαίωμα ούτε να κλάψεις για να μην το επιβαρύνεις περισσότερο.

 

Η στάση, μητέρας και Εισαγγελέα, στην επιβολή της δικαστικής απόφασης,  μόνο ερωτηματικά δημιουργεί,.

Και μεν η μητέρα -  λόγο ψυχιατρικής πάθησης και αγωγή - δεν έχει επαρκές συναίσθημα, απαλλάσσεται.

Ο Εισαγγελέας όμως!

 Αποφάσισε χωρίς καμία προσπάθεια διερεύνησης..

   Η προστασία της παιδικής ηλικίας αλλά και το συμφέρον του παιδιού επέβαλε να εφαρμοστή η δικαστική απόφαση επικοινωνίας!

 

Ούτε τα κλάματα, ούτε οι φωνές, ούτε οι καταγγελίες,  ούτε η θελήσει του παιδιού είναι ικανές να κάμψουν την νομιμότητα.

Η παραγγελία του εισαγγελέα  λειτούργησε υπέρ της απόφασης.

Για το παιδί ποιος θα λειτουργήσει;

 Άλλωστε αυτός που αποφάσισε, αυτό το βράδυ, δεν μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία. Την τραυματική της ανάμνηση  μέλλει να υποφέρουμε ανήμποροι,… παιδί και πατέρας.

 

Στης 10:30 η ένταση αυξήθηκε περισσότερο.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας με ενημέρωσε ότι θα κατατεθεί μήνυση για μη τήρηση της δικαστικής απόφασης .

 Την διαδικασία αυτή την έχω υποστεί άλλες δύο φορές,  αφήνοντας τραυματικές εμπειρίες στο παιδί..

 

Έκανα μια τελευταία προσπάθεια συμβιβασμού, ζητώντας από την μητέρα του, να επιτρέψει στο παιδί να κοιμηθεί μαζί μου και το πρωί να τον οδηγήσω στο σχολείο.

Πρόταση που απεδέχθη (!!! ) και η περιπέτεια έληξε στης 10:45.

 

Αυτό που δεν υποχώρησε ήταν το άγχος του παιδιού να επιστρέψει στο περιβάλλον που κατήγγειλε.

Μέχρι και την εξώπορτα του σχολείου, το επόμενο πρωί,  έκλεγε και μου έλεγε πως «αν έρθει η μαμά να με πάρει στο σχόλασμα δεν θα την ακολουθήσω και θα φύγω από το σπίτι»

Πράγμα που έχει ήδη κάνει.

 

Στης 12 Ιουλίου 2010 στις 2:07 το μεσημέρι, ημέρα Δευτέρα, έφυγε από το σπίτι.  ( θα δημοσιευθεί )

 

Έτσι αμέσως μετά πήγα στην Εισαγγελία Καβάλας.

Με δέχτηκε σε ακρόαση η  Εισαγγελέας Πρωτοδικών κα, Ζωγράφου.

Της εξέθεσα το ιστορικό, τα περιστατικά και τους φόβους μου, ζητώντας την παρέμβασή της για την ευτυχία και την ασφάλεια του παιδιού .

Αρνήθηκε κάθε παρέμβαση και απέδωσε το περιστατικό στην φυσική μου παρουσία στο χώρο.

Αυτό ήταν που δεν επέτρεψε την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, .....η παρουσία μου στον χώρο.

 

Ενημερώνω, ότι από τον Φεβρουάριο του 2008 έχω καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, μεταφέροντας την κατάσταση και τις μαρτυρίες και τις εκκλήσεις του παιδιού.

Τα υποστήριξα με φωτογραφίες, video, ηχογραφήσεις, ψυχολογικές και ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Παρόλο που καταθέτω συνεχώς αναφορές, κανένα μέτρο δεν λαμβάνετε, καμία ενημέρωση δεν μου δίνεται για την πορεία της μήνυσης. Η τύχη της αγνοείτε.

 

Τα ίδια περιστατικά μετέφερα και επικαλέσθηκα  σε ασφαλιστικά μετρά που κατέθεσα τον Αύγουστο του 2008 για την προστασία και επιμέλεια του παιδιού ( θα δημοσιευθούν ). 

Αμέσως κατατέθηκε μήνυση από την πρώην σύζυγό μου για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η ίδια εισαγγελέας την εδέχθη και με παραπέμπει να δικαστώ, …σε λίγες ημέρες. 

Η προστασία και η ευτυχία του παιδιού είναι υποδεέστερα της φήμης της μητέρας!

 

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ! !ΠΗΓΗ:

http://save-zack-id65.blogspot.com/2010/11/e-21-2010.html

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:

http://anti-amazon.blogspot.com/2010/11/21-2010-e.html

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

  

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://epitomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: epitomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  

 

URL: http://anakoinwths.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: anakoinwths@pa-sy-a.gr

 

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/11/21]

έκδοση:

[06.07]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/11/29]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"